Jaungada ēdieni

Kaut gan katrai saimniecei ir sava tautisko ēdienu gatavošanas metode, mūsu piedāvātās cienastu receptes var noderēt kā prasmīgām namamātēm, tā arī cilvēkiem, kas ķersies pie svētku cienasta sagatavošanas pirmo reizi. Lai Jums izdodas!




Taukšķēti zirņi

Pelēkos lauka zirņus sāls ūdenī novāra gandrīz mīkstus, tad uzber uz ietaukotas pannas un maizes krāsnī vai cepeškrāsni apgrauzdē sausus un brūnus. Taukšķētus zirņus ēd tieši ar roku bez sevišķām piedevām.


 

Vēl nodaļā:

Cepti āboli

Zoss cepetis

Cūkas cepetis

Taukšķēti zirņi

Grūdenis

Mūsu tīmekļa lapā izmanto sīkdatnes (cookies) un trešās personas reklāmas un analītikas sistēmas. Ja Jūs turpināt izmantot šo vietni Jūs dodat piekrišanu sīkdatņu savākšanai un uzglabāšanai savā ierīcē.

SIA "BaltCoin" (41503036316), Tallinas iela 7A - 8, Zvejniekciems, Saulkrastu pag., Saulkrastu nov., LV-2161, Latvija

© Copyright 2007-2024