Ziemassvētku zīlēšana

Ziemassvētki - tas ir brīnišķīgs laiks, kad jūs varat uzzināt savējo likteni.

Mēs piedāvājam jums iepazīties ar vairākiem Ziemassvētku zīlēšanas variantiem.




Ziemassvētkos zīlēsim nākotni N2

1. Ziemassvētku vakarā meitām jāmet eglītē vainadziņi. Ja mestais vainadziņš palicis eglītē, tad meita žigli apprecēsies, cik reiz tas nokrīt zemē, tik gadu vēl jāgaida.

2. Ziemassvētkos jāiet pie kaimiņa durvīm klausīties. Ja pirmo dzird "Jā!" — būs lielas pārmaiņas, ja "Nē!" — nekas liels tajā gadā nav gaidāms.

3. Ziemassvētkos sanāk kopā trīs meitas, katra novelk labās kājas kurpi un ieliek mazgājamā bļodā. Tad krata to trauku uz augšu, un, kura kurpe izlec pirmā, tai meitai pirmai būs jāiziet pie vīra.

4. Ziemassvētku vakarā meitas velk žagarus no žagaru gubas. Ja izvilktais žagars ir taisns un kupls, tad brūtgāns būs vesels un bagāts; ja tas ir līks un kails, tad brūtgāns būs slimīgs un nabags.

5. Ziemassvētku vakarā meitām jābaro suns un tad jāizlaiž laukā. Uz kuru pusi suns skries, uz to pusi meitu aizvedīs tautās.

6. Ziemassvētku naktī jāiet mēnessgaismā ēnu skatīties. Kura ēnai būs divas galvas, tas tai gadā apprecēsies.


 

Vēl nodaļā:

Ziemassvētkos zīlēsim nākotni N2

Ziemassvētkos zīlēsim nākotni N1

Trīs meitas

Jā - Nē

Nākotne

Mūsu tīmekļa lapā izmanto sīkdatnes (cookies) un trešās personas reklāmas un analītikas sistēmas. Ja Jūs turpināt izmantot šo vietni Jūs dodat piekrišanu sīkdatņu savākšanai un uzglabāšanai savā ierīcē.

SIA "BaltCoin" (41503036316), Tallinas iela 7A - 8, Zvejniekciems, Saulkrastu pag., Saulkrastu nov., LV-2161, Latvija

© Copyright 2007-2024